Biblioteca online

Bărbat adevărat

Bărbat adevărat

Jason EvertISBN: 978-973-1891-47-7
Zilnic, băieții și tinerii sunt bombardați cu mesaje și imagini care îi încurajează să facă din impuritatea sexuală un mod de viață. Și cum toate astea arată atât de atrăgător, ei pot crede că pierd ceva grozav. Dar lucrurile pot sta și altfel. Jason Evert răspunde aici celor mai frecvente întrebări despre femei, sex și întâlniri de dragoste.

Citește PDF
Feminitate pură

Feminitate pură

Crystalina EvertISBN: 978-973-1891-46-0
Orice fata vrea sa fie iubita, dar multe dintre ele au renuntat la acest vis. In Feminitate pura, Crystalina Evert le reda speranta pierduta. Cu ajutorul marturiilor sale si al cuvintelor pline de miez, ea ne arata ca poti gasi dragostea adevarata indiferent de trecutul pe care il ai.

Citește PDF
Intimitate pură

Intimitate pură

Jason EvertISBN: 978-073-1891-57-6
Căsătoria este primul pas pentru întemeierea unei familii, dar multe perechi simt nevoia să spațieze într-un fel nașterea copiilor lor. Ce opțiuni există cu privire la controlul nașterilor pentru un bărbat și o femeie care s-au căsătorit și doresc să se bucure de intimitatea relației lor fără a trebui să recurgă la mijloace artificiale? Planificarea naturală a familiei(PNF) este 99% eficientă în distanțarea nașterilor și aduce cu sine numeroase beneficii pentru sănătatea și intimitatea cuplului.

Citește PDF
Devoţiuni către Sfânta Fecioară Maria de la Fatima. Devoţiunea celor 5 sâmbete.

Devoţiuni către Sfânta Fecioară Maria de la Fatima. Devoţiunea celor 5 sâmbete.

***ISBN: 978-606-728-069-2
Broşura inlcude Devoţiunea celor 5 sâmbete (Marea promisiune de la Fatima) şi Novena către Sfânta Fecioară Maria de la Fatima. Rugăciunile sunt precedate de un scurt istoric şi de o învăţătură despre modul în care se fac aceste devoţiuni şi depsre roadele lor spirituale.

Citește PDF
Calea Sfintei Cruci

Calea Sfintei Cruci

***ISBN: 978-606-728-070-8
14 rugăciuni însoţite de ilustraţii, pentru timpul Postului Mare, în care medităm Pătimirea Domnului Nostru Isus Cristos

Citește PDF
Maica Domnului de la Fatima

Maica Domnului de la Fatima

William Thomas WalshISBN: 978-973-1891-74-3
În volumul Maica Domnului de la Fatima, publicat în 1947 şi retipărit de mai multe ori în diverse limbi, William T. Walsh reconstituie în chip magnific desfăşurarea apariţiilor Sfintei Fecioare Maria într-un sat portughez necunoscut, din luna mai până în octombrie 1917

Citește PDF
Târgul de carte Gaudeamus, 2021
anunt
susține o carte bună